Over Bouffe
Ik ben Tijs, oprichter van Bouffe.
Laat me je vertellen hoe dit culinaire avontuur begon…
Bouffe ontstond als een onverwacht gevolg van de wereldwijde uitdagingen die de COVID-pandemie met zich meebracht.
Om mijn tijd nuttig te besteden, bereidde ik maaltijden
voor vrienden, familie en buren in eigen keuken.
Wat begon als een experiment, groeide al snel uit tot een job in bijberoep.
Nu, een paar leerrijke jaren later en met een eigen pand op de 'Tiense', is Bouffe uitgegroeid tot een volwaardig cateringbedrijf in hartje Leuven.
Van onbezonnen avontuur tot job in hoofdberoep
​
Mijn passie voor eten begon als een onbezonnen avontuur tijdens mijn studententijd.
Ik herinner me nog de dagen waarop ik als kotstudent kipfilet in de frituur bakte, onwetend en op zijn minst gezegd gezond.
Zo een tiental kilogram later besefte ik dat het maar best anders kon.
Ik begon me te verdiepen in de culinaire wereld en door de jaren heen ben ik steeds meer gepassioneerd geraakt
door de kunst van lekker eten.
​
En lekker eten, doe je niet alleen! Ik geniet enorm van het samen tafelen met vrienden en familie.
Het creëren van smaakvolle gerechten en mensen hiervan zien genieten, dat is wat mij drijft!
Smaakvolle gerechten en gezelligheid
​
Bij Bouffe geloof ik sterk in de kracht van goed eten om mensen samen te brengen.
Een eetfestijn met vrienden en familie of een zakelijke lunch met collega's,
ik streef ernaar om de beste gerechten aan te bieden die bijdragen aan een gezellige sfeer!